Post by acotamatstor on Mar 7, 2022 3:56:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش طلا ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
بهترین بازی همیشه به این معنی است که اگر می خواهید شیک پوش یا طراح مد باشید، می توانید این بازی را دانلود کنید و تجربه بسیار خوبی با این بازی خواهید داشت، مثل اینکه من از این بسیار خوشحالم و حتی می گویم این برای کوچولوی من آمد. خواهر چون او هم مثل این بود که بپرسد شما در کدام بازی بازی می کنید خواهر، بنابراین او نیز مانند یک بازی شگفت انگیز بود، او هم همین را به من می گفت و من فکر می کنم که شما می توانید به هر سبکی لباس بپوشید بله، می توانید در هر سبکی بیکینی را امتحان کنید. مثل هیپ هاپ لباس بپوش
چرا این بازی از ما میخواهد برای انتخاب یک تکه لباس ویدیویی تماشا کنیم، اما پس از تماشای آگهی همچنان آن را در پشت دیوار قفل میکنیم؟ این یک مدل کسبوکار بسیار مبهم است، حتی برای یک بازی ریز تراکنشهایی که هدف آن کودکان است.
من این بازی را دوست دارم ☺ اما مشکلی برای پرداخت وجود دارد و لباس های زیبا و بهترین 😯 قفل هستند و بعد مشکلی ندارند پس من عاشق این بازی هستم! من خیلی ... این بازی را دوست دارم😍 ! این خیلی جالبه👏
این بازی سرگرم کننده است اما هر بار که gi gi در مسابقه سبک برنده می شود و نیمی از بازی قفل می شود باید آن را بخرید تا تبلیغات زیادی را کلیک کنید و یک دکمه اضافه کنید. لطفا بازی رو درست کنید
خیلی آزاردهنده است که از این مدت باز نمی شود و خیلی کند است. من گوشیم را چندین بار رفرش کردم و دو بار هم گوشیم را سوئیچ کردم اما هنوز . شما فقط داده های خود را از دست خواهید داد و هیچ چیز دیگری
بازی عالی هست اما حجم دانلودش زیاده چخبره 150مگابایت
این بازی خوب است اما سالن آرایش مو و مرکز لباس دیگر خیلی زود باز نمی شوند و سطوح زیادی برای باز کردن قفل می گیرند. و آنهایی که قفل شدهاند لباسهای خوبی دارند، اما بقیه کسانی که قفلشان را باز کردهاند، لباسهای خوبی ندارند.
عالیییییییییییییییللللللللللبییییییی بوددددددد
این بازی سرگرم کننده است اما من همیشه می بازم زیرا این بازی خیلی سخت است
اگه نمیتونی بنویسی واقعا نویس واقا این جوری نیست😡 و بازی عالی هست😘
این یک برنامه بد است. من از این برنامه در گوشی خود استفاده خواهم کرد. گوشی من قطع خواهد شد کار نمیکند. به همین دلیل می گویم استفاده نکنید، مشکل گوشی من نیست. من از Samsung glassy A 5 استفاده می کنم
این بازی خیلی خوبه من فقط عاشق این بازی هستم. این حس مد را به ما نشان می دهد. من این بازی را زمانی انجام میدهم که واقعاً مشغول هستم، زیرا وقتی مشغول هستم مغزم کار نمیکند، اما بعد از انجام این بازی مغز من به سرعت مانند خرگوش کار میکند. آنچه میتوانم بگویم واقعاً شگفتانگیز است. آنها را که می گویند بازی بدی است باور نکنید. این یک بازی درخشان است. من حرفی برای گفتن ندارم در مورد این بازی اما این بازی بسیار شگفت انگیز است من فقط عاشق این بازی هستم.👍👍👍👍🖒🖒🖒🖒🖒👍👍👍👌🤘👍👍👍👍 واقعا بازی خوبی است.
عاشقشم! بسیار سرگرم کننده نسبت به بازی های دیگر است
عالی😘♥
این بازی بسیار زیبایی است که لباس ها و آرایش های زیادی دارد اما مشکل زا زا است و دختران شهری باز نیستند به همین دلیل 4 ستاره لطفا آنها را نیز رایگان کنید.
این یک بازی واقعا فوق العاده است. من قبلاً بارها بازی کردم. اما من یک چیز را دوست ندارم که زیباترین وسایل حتی آرایشگاه نیز به صورت مادرانه به نظر می رسد.
خیلی خوب بود برای این بازی پنج تا کمه باید صد تا ستاره داد پریا هستم
بازی خوبی است. اما من می خواهم همه سطوح آنلاک باشد. امیدوارم قفل آنها را باز کنید. در غیر این صورت یک بازی فوق العاده است
من این بازی را دوست دارم اما بازی بسیار محبوب دختران است و هیچ چیز رایگان نیست اما بازی خوب و خوبی است..........بد نیست.........
سلام. این بازی بسیاری از مغازه ها را قفل کرده است. و این قسمت نفرت انگیز این بازی است. به همین دلیل است که من به آن 3 ستاره می دهم. تا زمانی که این یک بازی بسیار خوب است. لطفا آن را تعمیر کنید و قفل تمام مغازه ها را باز کرد. بنابراین همه به این بازی 5 ستاره می دهند. خداحافظ
این بهترین بازی است ... و همه اگر با تبلیغات روبرو هستید لطفاً بازی را ببینید ... می گوید بازی آفلاین است ... و لباس هایی که قفل هستند ... ما نمی توانیم آنها را باز کنیم و نه فقط در این بازی اما در هر بازی چیزی قفل شده است که باید برای آن پول پرداخت ...
خوب
Shopping Mall Girl: Style Game Santai njh
این بازی خیلی بازی خوبی است مخصوصاً وقتی به مسابقه می روم. و من عاشق خرید شخصی هستم و عاشق بلوک جمعه هستم که قیمت ها بسیار پایین است بنابراین اگر می خواهید این بازی را نصب کنید بازی بسیار زیبایی است
Shopping Mall Girl: Style Game 休閒 eabv
من یک ستاره می دهم چون خوب نیست و موبایل قطع می شود وقتی بازی را پایل می کنم از شما متشکرم
بازی خوبی است اما بسیار کند بارگذاری می شود و نیاز به خرید نسخه کامل و تبلیغات بسیار زیاد است !!
Shopping Mall Girl: Style Game Hygge nryo
👌👌👌👌
خیلی دوستش داشتم. این بهترین بازی است که می توانیم برای مسابقه آماده کنیم و هدایایی ببریم. من از اضافه شدن این بازی بسیار ناراحت هستم. همچنین بسیار زیبا و شگفت انگیز است.
این بازی شگفت انگیز است اما فروشگاه های زیادی دارد که همچنین شگفت انگیز است اما برای خرید فروشگاه هایی که خوب نیستند باید پول واقعی پرداخت کنیم بنابراین از شما می خواهم که پول واقعی نگیرید
بازی nyc با گرافیک عالی بهترین چیزی که بازی کوکو آنقدر علاقه دارد مثل بازی های tuto toons اما بدترین چیز در مورد این بازی ها isssss......Adsssssss.ads تبلیغات تبلیغات من از تبلیغات در این بازی ها خوشم نمی آید بنابراین من به آن فقط 3 ستاره داده ام
به نظر من این یکی خیلی خسته کننده است. تمام بازی های کوکو بسیار خسته کننده هستند. این نوع بازی ها توسط بچه ها انجام می شود. در اینجا نیاز به پرداخت پول. بچه ها نمی توانند آن را پرداخت کنند. که باید بدانید لطفا سعی کنید از آنها پول نخواهید. اگر آن را بخواهید، خیلی حریص است.
خیلی خوبه ولی تبلیغات خیلی زیاد 😂😉
این نظر منه این بازی خیلی خوبه فقط گرافیکش کمه...این به نظر منه
این بازی خوبه ولی مشکل اصلی اضافه کردنه ❤❤🤩🤩🤗🤗
بازی خوبی بود اما من تبلیغات را دوست نداشتم و آنها از من پول واقعی می خواهند که من مانند این بازی بازی نکردم
عالییییییییییییییی❤❤❤❤
من عاشق این بازی هستم، اما دلیل اینکه من به آن 3 ستاره دادم این است که این بازی حاوی تبلیغات - عکس های زیادی است. و کنترل ها نه خیلی خوب و نه خیلی بد هستند. من درخواست می کنم که لطفا اجازه دهید تبلیغات کمتر باشد، و شما می توانید کنترل ها را حتی بهتر کنید. بنابراین، میخواهم کنترلها را بهتر کنید و تبلیغات را کمی کمتر کنید، همه به آن 5 ستاره میدهند.
این بازی بسیار خارق العاده است اما وقتی روی آن کلیک می کنم تمام فروشگاه را باز نمی کند و نسخه کامل در صفحه می آید اما بازی فوق العاده است اگر اصلاح کنید من 5 ستاره می دهم برای آن لطفاً لطفاً بازی را خیلی دوست دارم لطفاً اصلاح کنید لطفا
این بازی خیلی بهتر است اما هر بار همه چیز فقط قفل است. با پرداخت پول می توانیم آنها را باز کنیم. من به شما توصیه می کنم که هیچ بازی کوکو را دانلود نکنید زیرا تنها چیزی که آنها می خواهند پول است.
خیلی بده اصلا نصبش نکن یعنی چی که هیچ لباسی باز نیست همش باید بخرید بدترین بازی دنیاست
این برنامه خوب است اما اکثر فروشگاه های بازی قفل هستند باید با پول واقعی آنها را بخریم وقتی به فروشگاه های دیگر می رویم باید یک ویدیو ببینیم برای 30 ثانیه وقت تلف می کنیم فقط برای سرگرمی بازی را انجام می دهیم. ما نمی توانیم برای آن پول خرج کنیم
بازی خیلی بدی هست اولش من داشتم بازیش میکردم پارتیشنال نبود ولی الان تو نمایش ها و مسابقه لایو خیلی جانب دارن برنامه رو حذف کردم .....
Color Adventure: Draw the Path Аркадни jqg
Shopping Mall Girl: Style Game Kasual wmxk
این یک بازی بد است، زیرا نمی تواند قفل اسپا و غیره را باز کند. من این بازی را خیلی طولانی بازی کردم و اسپا و غیره را نمی توان آنلاک کرد. اگر به این نگاه کردید لطفاً این بازی را دانلود نکنید.
این بازی فوق العاده است اما HD به اندازه کافی خوب نیست. نه.. کسی که بازی HD می خواهد باید دختر ثروتمند را نصب کند.. مثل این بازی است qnd من آن بازی را دوست دارم
این بازی به نوعی سرگرم کننده است اما بیشتر لباس ها قفل هستند، لطفاً کاری در مورد آن انجام دهید
اصلا باز نمی کنه این همه نت بده بازم باز نمی کنه ادم رو مسخره می کنن بخدا 😏
خیلی خوبه خیلی خوبه
خیلی عالیه بهترین بازی دنیاست حتا پنج ستاره هم کم است 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
سلام
بدنیست
بسته رو میخوره هر کی میگه عالی دروغ میگه دروغ نکنید