Post by acotamatstor on Mar 7, 2022 4:03:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: Tanks Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: Tanks Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع تولید کننده کدها ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: Tanks Wars 2022 version ▞▞▞
بعد از 15000 نبرد بالاخره تصمیم گرفتم از مسابقات تقلبی و دزدی رباتهای بیمعنی شکایت کنم. وقتی میتوان از طریق تقلب عمداً نتیجه را کاهش داد، به سرمایهگذاری زمان و پول ادامه نمیدهم. آخرین به روز رسانی، خواستگاری را مضحک کرده است. بیایید بچه ها
بازی کردن بسیار سرگرم کننده است و حتی خنده دارتر است که من می دزدم شخص دیگری را می کشم و سعی می کنم ببینم عکس العمل او چیست، یا سعی می کنم به این فکر کنم که واکنش آنها چگونه خواهد بود.
به بازی شما امتیاز بیشتری می دهید، اما به روز رسانی های زیادی وجود دارد. و هیچ قابلیت آفلاینی وجود ندارد. من آدم مردم نیستم من از تعامل با دیگران خوشم نمی آید. به غیر از آن، وقت تلف کردن کمی سرگرم کننده است. اگر آن چیزی که در بالا ذکر کردم نبود.
بازیش خوب بود ولی چون تو چهارتازمین. اونم بدون حق انتخاب باید بجنگی خسته کننده میشه پاکش کردم
تجربه ی خوب پرواز با آدرنالین
بازی باحالیه تنها بدیش اینه که زمیناش پنج تاست،کمه. و زمیناش کوچیکن
Massive Warfare: Gunship Wars פעולה mjzb
روز کامل گذشته است و پیامی مشابه نشان می دهد: تحت تعمیر و نگهداری. متاسفم برای ناراحتی!
من مطمئناً آن را امتحان کردم، اما در همان ابتدا متوجه شدم این بازی بسیار بی کیفیت است. نه تنها گرافیک به ارتقای عظیمی نیاز دارد، بلکه از نظر اکشن نیز بسیار بد است، بارگذاری مجدد برای همیشه طول می کشد و این یک بازی با سرعت بسیار پایین است، حتی اگر من گیر کردم و منتظر ماندم تا تانک های بهتری داشته باشم و همچنین به طور کامل ارتقا پیدا کنم. من واقعاً متأسفم که وقت زیادی صرف کردم و فقط مجبور شدم آن را حذف کنم. خودتان آن را امتحان کنید و قاضی خود باشید. اما مطمئنم شما هم با من موافق خواهید بود👎
Lop and Friends Izobraževalne igre ytd
تا اینجا خوب است، من توانایی انتخاب 3 وسیله نقلیه مختلف را دوست دارم و هر کدام مزیت خاص خود را دارند. کنترل ها در ابتدا عجیب هستند، اما من به تنظیمات رفتم و اکنون، به عنوان یک کاربر هلیکوپتر، می توانم خیلی بهتر در سراسر نقشه حرکت کنم، ارتقاها سریع هستند و به راحتی می توان طلا را برای چیزهایی که ممکن است نیاز داشته باشید، به دست آورد، من شخصا این کار را نمی کنم. بازی های زیادی دانلود کنید اما این یکی واقعا خوب است
بازی عالی بازیکنان بزرگ توسعه دهندگان و سازندگان حریص نیستند. فقط یک بازی شگفت انگیز
گجالبه
محجچج
بازی اجرا نمیشه😤
تنها دلیلی که من از این بازی متنفرم این است که بازیکنان به معنای واقعی کلمه تمام قتل های شما را می دزدند، آنها فقط در حال رانندگی در نقشه هستند و به دنبال بازیکنانی با سلامت ضعیف هستند و به آنها شلیک می کنند تا نتوانید هیچ قتلی دریافت کنید.
یه بازی بدون نت بدین کونیا
عالی بود ولی ای کاش ایرترنتی نبود من ٨ سالم هست
حرکت ثابت و زمان پخش
بازیش خ خوبه ولی خوب طلا بهت نمیده ک تانک جدید بگیری
بعد از مدتی دارم این بازی را انجام می دهم خسته شدم. مانند بسیاری از بازی ها شما به دنبال پول و به دست آوردن طلای رایگان برای خرید وسایل نقلیه جدید هستید FO RE VER! شما می توانید به مردم بگویید، تا آنجا که می خواهید، راه های زیادی برای به دست آوردن پول و طلا رایگان وجود دارد ... اما برای طلا به سادگی درست نیست. به علاوه چندین "اشکال" در نرم افزار وجود دارد، مانند ضربه خوردن به پشت سنگ یا ساختمان (که دست نخورده باقی می ماند) یا متحدانی که تغییر رنگ داده و ناگهان تبدیل به دشمن می شوند، یا چرخش دید خودکار به اطراف و غیره.
اصلاً بدرد نمیخوره خیلی خیشاپ می کند
این سومین بررسی من است و باید اعتراف کنم که این بازی راه طولانی را طی کرده است. دیگر هرگز مانند گذشته به سطوح بیشتر و جوایز بیشتری برای برنده شدن در میدان نبرد سقوط نمی کند، حالا شما بچه ها آن را دریافت می کنید. کار عالی با بچه های بازی برگشت به بازی مورد علاقه من! من رتبه خود را تا 5 ستاره بالا می برم زیرا این بازی شایسته آن است.
توسعه دهندگان کلاهبردار هستند و بازی را دستکاری می کنند تا بازیکنان را مجبور به خرید طلا کنند، آن را در طول زمان دانلود نکنید.
من این بازی را برای ماهها بازی کردهام، در 99 درصد مسابقاتم اول گل میزنم و هنوز به نظر نمیرسد که طلا یا پول نقد بازی به اندازه کافی برای ارتقاء به چیزی مناسب به دست نیاورم. اگر 5 سال از زندگی خود را برای سرمایه گذاری یا صدها دلار دارید، این بازی برای شما مناسب است. بی ارزش
من اسلن دوست نداشتم همش هنگ میکنه
چرا هر جعبه ای که باز میکنیم فقط پول میده خیلی بده
خوب است بد نیست
امکانات خوبی میده برای بردن
عالیه براری ماندران مازندران،پرچم بالاس
بدک نبود سه ستاره میدم
فقط جیملشو چجوری بیارم وقتی پاک شد
Massive Warfare: War of Tanks Action tiq
بازی مناسب برای گذراندن زمان، می تواند با یک آموزش عمیق تر برای انواع وسایل نقلیه انجام دهد. برای موبایل دارای امتیاز بالا
Massive Warfare: Gunship Wars פעולה mjzb
سلام، به نظر نمیرسد که نمیتوانم کرایه جنگی هنگفتی برای بازی دریافت کنم. می گوید در حال تعمیر است. به من بگویید که باید چه کار کنم تا دوباره بازی کنم.
بازی خوبی است.. اما من از زمانی متنفرم که هر اتحادی را ترک می کنم می گویند "3 روز صبر کنید تا به اتحاد بپیوندید" چرا.؟ و هزینه ارتقا بیش از حد. کم کن داداش/ خواهر.!
تا الان خوب به نظر میرسه اما پرداخت ها بسیار گران هستند
بازی خوبیولی یه ستاره بخاتر دیر اوردن کم میکنم با این که نت قوی است نمی یاره بالا