Post by acotamatstor on Mar 7, 2022 4:12:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ball Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ball Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal sok primogemet ▞▞▞
▞▞▞ Ball Blast 2022 version ▞▞▞
Sok hirdetés balra és jobbra. Több hirdetési idő van, mint a játék. (ne töltsd le)
A játék arra jó, hogy kihívja a sajátját, és megdöntse saját rekordjait. De a hozzáadások bosszantóak.
Nem értem, miért van szükséged internetre a játékhoz, mert 3 évvel ezelőtt még nem volt szükséged internetre
Ez egy jó játék... lehet játszani, ha unatkozik. A játék egyetlen negatív része az, hogy nincs Google bejelentkezési lehetőség a játék mentésére. Kérem, nagyon várom ezt a lehetőséget. Amikor telefont váltunk, újra a nulláról kell kezdenünk, ami által a felhasználók elvesztik érdeklődésüket a játék iránt.
Nagyon jó játék, de túl sokan adják egymás után
Ez a játék szórakoztató lehet, de van egy probléma: ez az alkalmazás habozás nélkül megsemmisíti az eszközt hirdetésekkel. Még 4 kört sem tudsz átvészelni anélkül, hogy egy hirdetés ne lassítaná az egész készüléket. És mivel mindent lelassít (szó szerint mindent, alig tudok youtube videókat nézni), maga a játék is lelassul és játszhatatlan. Nagyon sok ingyenes alkalmazás létezik, amelyek csak jutalomért adnak hirdetéseket. Ha ezeket a nem kívánt hirdetéseket a játékos arcába helyezi, az eltávolítja őket.
Ez egy jó játék, de az a kiábrándító ebben, hogy a tanknak vagy lövöldözősnek nincsenek különleges képességei. Csak megjelenésükben különböznek egymástól. Amit meg lehetett volna tenni, az az, hogy mindegyiküknek különleges erőt adunk, hogy legyen ösztönzés a frissítésre, különben nem éri meg.
Ez egy adat eladó sz#r játék ami csak a pénzre hajt.
Jó jàték unalom üzö csak téleg sok a reklàm
Nagyon szórakoztató és szórakoztató játék! Nem értem, hogy az emberek azt kiabálják, hogy túl sok a hirdetés, tisztességes összeg van egy ingyenes játékért. És még akkor is, ha hirdetést kapok, ezek a szórakoztató hirdetések teszik lehetővé a játékot!Imádtam ennek a játéknak minden részét!
A nem kap bónuszokat hirdetés már nem működik
Eddig ez volt a kedvenc játékom. Majdnem 2 évig játszottam ezzel a játékkal. Most távolítsa el, mert aktív internetkapcsolatot igényel. Kérjük, távolítsa el az internetes ellenőrzést a játékhoz.
Ball Blast アーケード szwn
Necs drágakövek
Nagyszerű játék! De nagyon súlyosbító, amikor meghalsz xD 1 csillag ezért. De szerintem egy jó frissítés az lenne, ha elmentenél, hogy el tudj menteni és a halálodtól kezdve folytathasd. Összességében egy nagyszerű játék határozottan megéri az időmet.
Ez egy szórakoztató játék, és élvezem, de 2 sok hirdetés van, miután meghalok, kapok egy hirdetést, és miután megnyerek egy szintet, kapok egy hirdetést, és még a repülőgépes móddal sem kerülheti el a hirdetéseket.
Jo csak picikét nehézkes szép játékok☺😅
Ha az ingyenes videókat nem, akkor miért ez a hülye lehetőség. Teljesen pazar.
A vezérlők néha nem válaszolnak a szint alatt. Túl sok hirdetés minden élet és minden szint után
Ball Blast Аркады yvx
Őszintén szólva egy nagyon szórakoztató és addiktív játék. Ha azonban a játék lemarad és idegessé válik már csak a játéktól, akkor egyáltalán nehéz játszani. A hirdetések száma NEVETSÉGES! Minden alkalommal, amikor elveszítesz egy hirdetést, minden alkalommal, amikor átlépsz egy szintet, egy hirdetést nézel, hogy még szintre emeld a képességeidet annak az időnek a fele, amikor egy hirdetést meg kell nézned. Valószínűleg 30 percig játszhat ezzel a játékkal, és több mint 50 hirdetést nézhet meg. Fizethet a hirdetések eltávolításáért, de miért akarna bárki is fizetni a játékért?
bár a koncepció szórakoztató, maga a játék sok problémát rejt magában. (zavaros és nem rendben-) Igyekeztem igényelni a plusz érméket, minden egyes alkalommal megnéztem egy hirdetést, de nem tudtam igényelni. Ha egy labda közvetlenül rád esik, és úgy döntesz, hogy plusz életet kapsz, és egy hirdetést nézel, a játék lefagy, és nem működik. Az elején alig van utasítás, így beletelt egy kis időbe, mire megértettem, mit kell tennem. Szórakoztató, de rendkívül frusztráló.
A játék NAGYON kihívást jelent! És ANNYIRA SZORÚ, HA AZ ÉV VÉGIG NEM TÖRLÖD EZT A JÁTÉKOT, MEGÖLÖM MAGAM
Coooolllll
Remek kis addiktív játék, amely teljesen offline is játszható közvetlenül a beállítás után (ezt a számos hirdetéssel kapcsolatos egyéb megjegyzések elolvasása után tette meg). Előnyök: *Az offline mód méltányos a játékos számára, és a legtöbb bónusztárgyat összegyűjtheti anélkül, hogy fel kellene lépnie az internetre. Hátrányok: *Nem lehet kilépni a játékból a bezárás kikényszerítése nélkül *Nem lehet visszajátszani a korábbi szinteket előrehaladtával *Úgy tűnik, hogy egy adatgyűjtő eszköz, amely történetesen egy ügyes játékba csomagolva érkezik.
Nagyszerű játék. Sok időt vesz igénybe. A legjobb játék egyedül. Ez egy soha véget nem érő játék. Éjjel-nappal vonszol téged játszani. Remek játéktervező. A logó megváltoztatása segíteni fogja az embereket, hogy felkeltsék ennek a játéknak a figyelmét.
túl sok reklám, amúgy 5 csillag lenne. többször nem adta be a jutalmat a reklám után.
teljesen szemét játék, túl sok hirdetés van, és ha megpróbálod bekapcsolni a repülőgép módot, akkor ezt nem teszi lehetővé, ha nincs is szükséged internetre a játékhoz, BÁR EGY JÁTÉKOS JÁTÉK ne telepítsd, megöli hangulatod
Shadow of Death: Dark Knight Action zpt
Ball Blast Arcade rltm
Ez klassz, de kérem, hagyja abba a hirdetéseket
Kérjük, tegye a játékot offline játszhatóvá, szó szerint nincs értelme internetkapcsolatra van szüksége a játékhoz, bruuhhhh
Ez a játék nagyon jó, de addiktív. Nem számít, mennyit frissített a tartályon, ugyanaz a szint minden frissítéskor kemény lesz. Ha azt veszi észre, hogy naponta több órát játszik ezzel a játékkal, egyszerűen távolítsa el. Az olyan játékokat ajánlom, mint a 'Dune', 'Stickman Hook' stb. A nem függőséget okoz, és végtelen. Az olyan játékok, mint a „Light It Up”, szintalapú játékok, amelyek szintén csodálatosak.
Abszolút 5 csillagot adnék, ha nem kellene hirdetést néznem MINDEN.ÖT.MÁSODPERCEN. Ugyan srácok...Értem, hogy pénzt kell keresned, de a reklámok nevetségesek. Könnyű 5 csillag lenne tőlem, ha csak minden 3. vagy 5. alkalommal adnál hirdetést, amikor meghalok vagy szintet legyőzök. Legalább adjon lehetőséget arra, hogy fizessek egy-két dollárt, hogy megszabaduljak az állandó reklámözöntől.
Folyamatosan újratelepítem a játékot, mert valami 25-30-ig jó móka. szint, utána már nem annyira kifizetődő, és lassú a tempója (eddig néhányszor mentem utána ezeknek a pályáknak, tényleg, ismétlődő és kicsit unalmas) Imádom, hogy az elején sok szórakoztató cuccod van, amit fel kell nyitnod, ezért folytattam így játszani xD
Remek játék, de túl sok reklám. Ez kevésbé élvezetessé tette a játékélményemet az eltávolításkor
Ez egy csodálatos játék. Szóval kipróbálhatod, és minden szinten nehezebb, de nagyon élvezed.........
Ez a játék nagyon addiktív és szórakoztató, de a megvalósítás rosszabb, mint amilyennek látszik. Íme néhány probléma, amit tudnia kell: 1. Gyűjti a használati adatait 2. Hosszú ideig fut a háttérben Ha ezek nem bánják, ez egy kiváló játék. Továbbá arra kérném a fejlesztőt, hogy integrálja a Play Games szolgáltatást ebbe a játékba a jobb eredmények és ranglisták érdekében.
Nincsenek fizetett hirdetések, de még mindig vannak hirdetések
Remek kis időpazarlás, de mint a legtöbb ingyenes mobiljáték, feleslegesnek tűnik a 35-40. szint körül. Semmilyen módon nem engedheti meg magának az erősítéseket a hatalmas nehézségi kiugrás miatt, még akkor sem, ha a hirdetésemeléseket minden alkalommal használtam, amikor felajánlották nekik. Őszintén szólva addig jó, de hirtelen képtelen leszel előrelépni, még hirdetésekkel sem. Órákba telne, amíg a pénzt jobb DPS-ért darálni.
Nagyon jó játék, de utálom az rng-t
Szórakoztató, de monoton játék. Értem, az ingyenes verzióval játszom, de annyi hirdetést láttam a Toy Blast és a World War Rising számára, hogy biztos vagyok benne, hogy annyira elegem van ezekből a címekből, hogy SOHA nem fogok játszani velük.
A játék maga valójában nagyon szórakoztató. Tetszik a frissítési rendszer. Bár túl sok hirdetés. Valahányszor meghalsz, kénytelen vagy egy hirdetést megnézni. Elnézést a fejlesztőktől, tudom, hogy valahogy pénzt kell keresni, de eltávolítom, mert túl unalmassá vált az összes hirdetéssel játszani.
Elegem van abból, hogy hirdetést hirdetés után nézek, ezért eltávolítom.Megütnek, majd megérinti a képernyőt minden alkalommal hirdetés jelenik meg, majd hirdetés a képernyő alján, teljesítem a szintet, majd megjelenik egy másik kis hirdetés. Ez a játék nem éri meg azzal az időmet vesztegetni, hogy 20-30 másodpercenként 5-10 másodperces hirdetéseket nézek. Lehet, hogy néhány embert nem zavarnak a hirdetések, de ha kiszámolja, hány hirdetést kell megnéznie, akkor gyakorlatilag arra pazarolja a szabadidejét, hogy fizessen ennek a cégnek egy szemétjátékért.
Van egy szörnyű hiba, még az eltávolítása sem működik, de később javítja, de kérem, engedélyezze a repülőgép üzemmódot
Ez a "hirdetés a játék" Szintet veszít? Nézzünk egy hirdetést! Szeretné újra megpróbálni? Nézz meg egy hirdetést! Csúsztassa végig a képernyőt a lövöldözős játék vezérléséhez, így logikusan érdemes görgetni alatta. De képzeld csak? A lövöldöző alatt van egy hirdetés, amit ha véletlenül beledörzsölsz, akkor megnyílik a hirdetés! Több időt tölt a hirdetések átfutásával, mint a pályán.
Az első dolog, amit szeretnék mondani, hogy ez egy nagyszerű játék, kivéve minden játék után, mindig van egy hirdetés, és ez nagyon idegesít, DE van rá mód. Kapcsolja ki a WiFi-t, és nem kap hirdetéseket! Nekem bevált, remélem neked is beválik. Valahányszor van 5 szabad percem, hogy vacakoljak a telefonomon, azonnal elkezdek játszani ezzel a játékkal, és nem tudom letenni a telefont! Aztán egy idő után rájövök, hogy eltelt 10 perc, és késtem!! !
ez a játék szórakoztató. Egy dolog, amit észrevettem, azt nem szeretem, hogy a szintek annál könnyebbek, minél többször játszod le őket (különösen a boss pályákkal), hogy azt az illúziót keltsd, hogy csak javulsz, de a golyók minden egymást követő próbálkozással alacsonyabban és lassabban jönnek ki. nem szeretem, hogy a főnöki szinteken teljesen lehetetlen elsőre átmenni. valószínűleg ez egy addiktív stratégia, de valamiért zavart. túl sok hirdetést is. majdnem annyi hirdetési idő, mint játékidő