Post by acotamatstor on Mar 7, 2022 3:41:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket League Sideswipe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket League Sideswipe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljud kristallid häkkivad ▞▞▞
▞▞▞ Rocket League Sideswipe 2022 version ▞▞▞
Enamik neist arvustustest on pärit valivatelt OG Rocket League mängijatelt, kes otsivad pisiasju. Mäng on suurepärane, tõusis kiiresti järjest kõrgemale ja mul on olnud lööklaine. Mängu on väga meeldiv mängida, eriti kui olete hea.
Tõesti hea ja lõbus mäng, kuid mõnikord jääb see nii halvasti maha.
Lahe
Rocket League Sideswipe Olahraga zwr
Rocket League Sideswipe விளையாட்டு hnxm
Suurepärane mäng, armastan mehaanikat ja kui head auhinnad on, aga ping on kohutav, ma pean mängima ja jälgin, kuidas pall teleporteerub väravast väravasse ja see pole minu telefon, kuna saan mängida Wild Rifti ja muid mänge ilma mis tahes probleem, loodan, et see laheneb võimalikult kiiresti, sest ma tõesti tahan mängida, kuid seniks jätan 1 * arvustuse.
Kõva mäng
Mis puutub minu kogemusse, siis mängisin varem raketiliigat ja see on suurepärane mäng, kuid see mäng tõstab selle täiesti uuele tasemele, kuna graafika on hea, madalate ja kallite telefonide jõudlus on stabiilne ja mäng on äärmiselt lõbus. ja asjaolu, et see on 2d ja näete kogu väljakut, toob välja täiesti uued taktikad. Annan sellele mängule 5 tärni, see väärib seda
See on hea mäng, kuid mahajäämus on kohutav. Mul on päris uus telefon, kuid see pole viivitust aidanud. Mängides võib see sünkroonimise lõpetada, mis võimaldab vastasel väravaid lüüa, ilma et sa palli samas kohas näeksid, inimesed teleportreeruvad pidevalt ja ometi kaotad sa auastme, kuigi see on ebaõiglane.
See mäng saab hindeks 8,5/10. See on suurepärane mäng ja mulle meeldib seda väga mängida. Ma ei alanda hinnangut üksuste puudumise tõttu, sest olen kindel, et mängule lisandub värskendusi. Samas, miks on 1v1-s eesmärk nii madal? Nii palju lihtsam on väravaid lüüa, kuid palju raskem kaitsta. Minu jaoks pole see loogiline. 2v2 areen on see, mida tuleks 1v1 jaoks kasutada. Aku tarbimine on ka probleem, mida loodan tulevaste värskenduste käigus parandada
Minu jaoks on see väga stressirohke ja seda on raske kontrollida. RL on reaktsioonimäng. Ma olen alati segaduses, milline autodest on minu oma ja mis kellegi teise oma, sest sellel väikesel ekraanil koos kõigi osakeste efektidega jne näevad nad kõik ühesugused välja. RL on hästi disainitud. Selleks, et olla hea, on vaja mängijalt väga palju aega investeerida, sest konkurents on väga raske. Ma pole kindel, kas ma tahan sellesse nii palju aega investeerida. Selle asemel otsin juhuslikke mänge. Seetõttu arvan, et desinstallin selle varsti.
Suurepärane mäng.Mehaanika on suurepärane ja üldiselt on graafika, mäng ja õpetus hämmastavad. Mõned asjad, millele tähelepanu pöörata, on see, et kosjasobitamine pole kunagi aus. Enamasti mängite oma liigast väljas olevate vastaste vastu ja mõnikord liiga alla kuuluvate inimeste vastu. Võite öelda, et ma peaksin lihtsalt gud'i saama, aga kuidas ma peaksin, kui ma mängin ainult inimeste vastu, kes on nagu 3 liigat kõrgemal. Treening botidega on lihtsalt korduv. Palun tehke ulatuslik värskendus.
Vaatan oma arvustust üle, sest ma saan selle kohutava viivituse enne aega, kui keegi alustab jõulööki, kuni pall on poolel teel minu väravani. See muudab konkurentsis olemise väga keeruliseks, kui mul pole võimalust reageerida. Olen androidis. Huvitav, kas kellelgi on seda veel... Samuti arvasin, et see on minu internet, kuid proovisin seda mujal, kus oli sama probleem. Rocket League arvutis on ainus mäng, mida ma mängin ja ma naudin seda täiega. Ma näen seda kui rakettliiga ja supersash vendade ristandi. See on fantastiline, mõned kombinatsioonid, mida saate veeretada, ja ka klapp lähtestatakse.
Väga lõbus mäng
See on suurepärane mäng, kuid selle rikub "teleporteerumine", mis näib toimuvat pidevalt. Ma eeldan, et see on mahajäämus, kuid avalöögil ma võidan palli, viin selle väravasse ja järsku otsustab mäng, et seda ei juhtunud ja pall on tõesti vastasotsas ja mu vastane lööb värava.
Päris lõbus. Ei ole väga suur oskuste lagi, seega on mängu ajal suur tupik, pall takerdub palju ja omaväravaid on ohtralt. Viivitus on peamine probleem isegi hea telefonisignaali korral.
Mingil põhjusel, kui ma üritan õhus flippida, hüppab see hüppamise asemel, mis ajab mu löögi sassi. Olen mitu korda kaotanud, sest kui see. Samuti on palju viivitust, kuigi minu ühendus on suurepärane mängude jaoks, mida on minu telefonis raskem käivitada. Samuti palju muid vigu ja tõrkeid, kuid mäng on hea (kui see tahab olla)
Ma armastan seda mängu ja arvan, et see on väga hästi tehtud, ma mängin mitu korda päevas, aga miks, kuradi pärast, mu suunaplokk mängu keskel veab? Ei paranda ennast enne, kui skoor on tehtud ja siis on jälle töökorras. 1 tärn, kuni see on parandatud.
See on üks parimaid mobiilimänge, mida olen mänginud. Kuid on suur probleem, ma mängin oma parimas serveris, milleks olen MINA, ja mu internet pole üldse halb (mängin muid mänge ja kõik on korras), kuid ma olen selle mänguga nii maha jäänud, et ma tõesti ei saa. ei mängi niimoodi, kui pall ootamatult teise kohta teleporteerub, kui ma maha jään. Proovisin Interneti-puhvri sätteid muuta, kuid see ikka ei toiminud. Proovige see järgmises värskenduses parandada ja minu hinnang oleks 1000000000 tärni.
Ainus häda on ühenduse probleemid. Sain just tunniajalise banni, kuna jäin mängust välja, kuna nende serverid viskasid mind välja. Peale selle olen ma üsna muljet avaldanud. Olen alati tahtnud mõnda mängu versiooni mobiilis. Pean ütlema, et see on parem, kui ma arvasin. Aga kui tõsiselt rääkida, siis ma ei peaks saama mängukeeldu ajalõpu tõttu ja kui igal teisel mängitud mängul on halb viivitus, siis see puhub.
See on tõesti hea mäng ja annaksin sellele 5 tärni, kui mitte, sest ma ei saa ise pvp-d teha, pean olema peol või muidu see ei tööta. See tähendab, et see pole nii lõbus, kuna ma ei saa mängida nii palju, kui tahan, pean ootama, kuni sõber või perekond minuga mängib. Peale selle on see hämmastav mäng nagu esimene raketi liiga.
Nautisin seda rohkem, kui ma arvasin. Seda on lihtne juhtida, tikud on ideaalse pikkusega ja edenemine on rahuldav. Samuti on see väike asi; aga mulle meeldib, et mängude ajal mängib muusika. See aitab neil end elavamalt tunda. Ootan huviga, mis meeskonnal varuks on.
Tubli töö arendajad! Suur raketiliiga fänn, mõlemad versioonid on suurepärased. Lisage külglibistamisele rohkem muusikat, mängurežiime ja turniire! Mingil hetkel oleks hämmastav ka raketiliiga täisversioon, mida saaksime Bluetooth-kontrolleriga mobiiliga mängida!
matš... Hõbedast 1 mängijat teise hõbe 1-ga ei ole raske sobitada. See on nii rumal, sest olin kullas, et jõuda edasi ja kaotasin 5 järjestikust mängu, sest kas mu meeskonnakaaslased mängisid otsekohe. noobs/bots või mu vastased mängisid nagu neil on aastatepikkune kogemus.Matši leidmine pole keeruline, see on lihtne algoritm, tehke seda lihtsalt hullult. See on lõbus, kui kosjasobitamine töötab, kuid peale selle on mängul mõningaid probleeme.
Üks parimaid mobiilimänge, mida olen mõne aja jooksul näinud. Mängul on suurepärane mehaanika ja nagu äsja välja antud mängu puhul oodata võib, on siin-seal mõned probleemid (nt juhtkangi probleemid), mida saab (loodetavasti) hilisemates värskendustes parandada
Sellel mängul on kohutavad serverid ja see käsitleb ühendusi halvasti. Te ei saa avalöögiks teha, sest see tõrkub välja, kui palli hammustate ja annate vaenlase mängijale tasuta flip-reset või lihtsalt kogu palli, sest ilmselt polnud teie auto õigel ajal kohal. Seda juhtub igas matšis, kus mängud väsivad ja järsku on pall üle kaardi ja sellises asendis, kust ei saa päästa.Sellega tuleb tegeleda, sest see probleem on igal mängurežiimil, mitte ainult minul, vaid ka minu meeskonnakaaslastel.
PAW Patrol: Rescue Run ผจญภัย izq
Mulle meeldis mäng, kuigi ma sain seda mängida, kuid pärast seda, kui ma mängu esimest korda telefonis sulgesin, ei lubanud see mul eepilistesse mängudesse sisse logida. Ma tegin seda esimest korda, kuid teisel korral ütles see ainult "Tühista sisselogimisprotsess". Palun paranda
Rocket League Sideswipe Sportsspill dzpk
See on minu arvates väga hea mäng, aga kui ma selle esimest korda installin ja avan, on kõik korras, aga kui ma sulgen rakenduse ja tulen hiljem tagasi, siis see ei avane, klõpsan sellel ja kõik, mida ma näen, Rocket League Sideswipe ja see sulgub ikka ja jälle.Mäng on suurepärane, kuid ma ei tea, miks see paneb mu telefoni (OnePlus 9R) umbes 20 sekundit ilma põhjuseta vibreerima, palun parandage see. Peale selle on mängu väga lõbus mängida ja annan sellele vibratsiooniprobleemi tõttu kolm tärni.
Mäng on hea, lihtne ja sõltuvust tekitav. Aga kui ma tahan rakendusest väljuda, pean klõpsama avalehele ja sulgema selle tegumihalduris, kuid rakenduses pole rakendusest väljumise või sulgemise nuppu. Annan teile 5 tärni, kui saate selle parandada, aitäh
Mängumehaanika on lõbus, aga see selleks. Kohtumine on kohutav, sa võidad või kaotad 5-ga, nii et auastet on raske muuta. Mänguühendus on parimal juhul nõrk, mul on hea internet, ilma probleemideta üheski teises mängumobiilis või veel mitte, autod on kõikjal. Kaubasüsteem on tasuta... Praegu ma ei imestaks, kui see muutuks. Sellel on palju potentsiaali, kuid see, kuidas psyonix/epic põhimängu käsitleb, ma olen kindel, et nad ei paranda midagi ega lükka üksusi tegelikust täiustamisest kaugemale
Väga lõbus mäng, ideaalne kaaslane oma aja raiskamiseks, kui te ei mängi rl-i. Ma lihtsalt arvan, et see tundub kuidagi lõpetamata, eriti kasutajaliidese ja tekstuuride osas. Mulle see kontseptsioon väga meeldib, kuid arvan, et veel üks kuu oleks andnud sellele poleeritud tunde, mida iga kvaliteetne mobiilimäng vajab.
Löö plaatina 1 ja nüüd pole mängul mõtet. On selge, et mängijad kasutavad mobiilimängus tohutu eelise saamiseks midagi, mida nad ei peaks olema. Kas lahendage probleem või saate pidevalt arvustusi, mis ütlevad sama asja mängijate kohta, kes kasutavad kontrollereid. Kui kõik, kes mõtlevad selle mängu mängimise peale, ärge raisake oma aega enne, kui mängijad ei saa enam kontrollereid kasutada (see ei juhtu tõenäoliselt kunagi), kui olete saavutanud plaatina 1, mänge on võimatu võita. Kuidas nad jõuavad pallini enne kui mina ja me tegime sama liigutuse?Parandage oma mängu, mahajäämus ja siis, kui mulle helistatakse, ei saa ma isegi midagi teha, samal ajal kui teised mängud lubavad mul edasi mängida, kuid urs saadab mu peamenüüsse ja ühendab mind siis uuesti mänguga, kust mind eemaldati ja see tüüp on juba löönud 10 väravat, siis kaotan rohkem xp-d, kui see pole isegi minu süü Siis ei teata mängijast, kes petab, saadab vestluskleebiseid. Lisa mängu mikrofonid, et partneriga rääkida, lisa mahajääv kleebis või vastasel oli halb ühendus saatke need mängi robotit ja ära võta XP-d
Annaks mängule 4 tärni, kuid paremusjärjestus on nii räbaldunud, puudub oskustepõhine matšide loomine ja saate mängida kontrollerit, miks te lubaksite inimestel mobiilimängus kontrollerit mängida, eriti kuna enamik kontrollerimängijaid on juba päriselt Tavalises raketiliigas vilunud inimesed, kes tahavad mobiili proovida, lammutavad neid, kes mängivad kontrollerit. Peaks olema võimalus muuta see nii, et saaksite mängida ainult oma panuse vastu, nii et see oleks aus ja lõbus kõigi jaoks.
Suurepärane mäng, kuid me peaksime suutma väljuda matšidest inimestega, kellel on kehv internet. Kui pall jääb nii kõvasti maha, et ma ei saa seda lüüa, peaksin suutma loobuda ja leida stabiilse ühendusega matši. Samuti on võrguseadetes kirjutatud valesti agressiivne.
See on hea mäng, ma ei saa selle kohta midagi halba öelda. See pole lihtsalt minu jaoks. See pole raketiliiga kogemus, mida olen aastate jooksul õppinud armastama. 80% kõigist väravatest, mida olen selles mängus 12 tunni jooksul näinud, on avalöögid (ja mulle isiklikult see ei meeldi). Esimesed paar tundi olid nauditavad, ülejäänud tundusid lihtsalt.. "halvad".. (enamasti on need nii vihased)
Olen mänginud võrguühenduseta ja näen, kuidas see mäng on fantastiline, kui saan sisse logida... Kuid ilmselt on eepiliste mängude konto loomine peaaegu võimatu. Olen proovinud mitut sisselogimist. Veebisait peab olema üks tõrgeteta, mida ma näinud olen. KUI saan kogu oma teabe sisestatud, jään lõpmatusse laadimisringi kinni.
see mäng on teatud aegadel ok, kuid praegu pean selle iga kord uuesti alla laadima, kui tahan mängida. see on väga tüütu. saatsin neile selle kohta meili ja nad ütlesid, et tegelevad sellega varsti. Tänan teid väga. head päeva.
Rocket League Sideswipe Sport kocf
Rocket League Sideswipe Спортивные игры gda
Mulle meeldib see pesa, kuid kõige tüütum on see, et ma login oma PS4-sse sisse, et saaksin selle oma PS4-ga ühendada, kuid hiljem logib see teid välja, nii et peate uuesti tegema kõik, sealhulgas oma parooli ja meili, mida ma tõesti kavatsen lõpetage selle mängimine, kui te seda ei paranda.
Mängimatu. Ühel hetkel hakkan palli lööma, siis järgmiseks tead, et ma jään maha ja teleportreerun sekundi taga või maa peal, kuigi olin õhus ja tegin pallile liigutust smh. Algus oli suurepärane, kuid nüüd on lihtsalt mahajäämus ja aeg-ajalt võimendust või hüpet ei registreerita.