Post by acotamatstor on Mar 7, 2022 3:44:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kick! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kick! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai daugiau pinigų ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kick! 2022 version ▞▞▞
tobulas žaidimas, bet turi būti sunkesnis šiame žaidimo skelbime buvo OMG AŠ PARDUAU SAVO SIELĄ BLA BLA BLA tai taip ez
Jei šis žaidimas skirtas vaikams, kam rodyti tokius vulgarius skelbimus. Padaryta per daug reklamos ir tarp skelbimų turime žaisti žaidimą. Parsisiųsti žaidimą mano vaikui. Bet aš manau, kad pašalinsiu šį žaidimą iš savo mobiliojo telefono.
Pixel Fury: Multiplayer in 3D פעולה erg
Crazy Kick! Arkády mdl
Žaidimas „Stickman“ atnaujinimas baigtas - Nemokami ...
Tai buvo gerai, o blogai buvo tai, kad tiek daug skelbimų, jie turėtų įdėti 1 skelbimą kiekviename žemėlapio žanre
Tai skatina juos crazy ir padeda sustabdyti braižymo kitur. Produkto aprašymas: Produkto pavadinimas: Sizalio virvių Medžiaga: Natūralus sizalio Neprivaloma
Tai taip smagu ir man patinka, ačiū, kad tai padarėte, be to, tai smagu kaip skrybėlė laikui bėgant aš ją taip myliu, kad neturėjau laiko žaidimui, kuriame turėsite surinkti 40 laiko gabalėlių, pamatysite kai gausite bet taip, beprotiškas smūgis yra įdomus, kaip ir kiti mano žinomi žaidimai :3
Per daug skelbimų. O 22 lygio 2 lauke, jei einate į kairę aikštelėje nespyrėte, gausite O.B, net jei vis dar esate lauke. Ištaisykite šią klaidą.
Smagu, nes bandai išsisukti ir pasiekti įvartį. Šis žaidimas mane verčia smagiai praleisti laiką
Jūs galite padaryti geriau
Žmonės turi išmokti apgauti skelbimus. Tiesiog taip lengvai išjunkite „Wi-Fi“ arba įjunkite lėktuvo režimą. Bet šiaip tikrai geras žaidimas
Neįdomus ar sukeliantis priklausomybę... Atrodo, kad šiame žaidime tiesiog pilna reklamų ir mažiau žaidžiama
Skelbimų tiesiog per daug
Per daug skelbimų.
Crazy Kick! Arcade jws
Ak, dar vienas įrašas iš mūsų mėgstamiausio mobiliųjų žaidimų kūrėjo Voodoo. Kaip ir dauguma jų žaidimų, jis paprastas ir įdomus, tačiau jame gausu skelbimų. Paprastai aš neprieštarauju skelbimams, bet šie vaikinai į savo programas įdeda per daug.
Dėl to paties sunkumo ir to paties žemėlapio keičiamas tik nustatymas.
Tiek daug beprotiškų prideda, ir tai vėluoja
Šis žaidimas yra nuostabus, man įdomu, kas būtų, jei kamuolį bėgtų mažas geltonas žaidėjas, o skinai iš tikrųjų būtų tikri futbolininko marškinėliai, pavyzdžiui, 10 Messi arba 7 Cristiano, manau, kad būtų geriau.
Anksčiau man tai patiko, bet dabar tai gaila. Kai žaidime pasieksite 16 lygių, bus taip sunku! Yra 2 atskiros dalys ir viskas, ką jums reikia padaryti, tai kristi! Tai taip įtempta! Niekada daugiau neatsisiųsiu šio žaidimo.
Man patinka žaidimas, bet žaidėjai iš manęs šaiposi ir aš žaidime esu kamuolys😡😡😡😡😡
Šis žaidimas tapo šlubas, nes anksčiau, jei pralaimėdavau, galėdavau vis tiek judinti kamuolį ir įmušti įvartį, kai žaidėjai nejudėtų, bet kai jį atnaujinau ir viskas pasitaisė, manau, kad šis žaidimas dabar labai nuobodus ir manau kvailas, todėl labai ačiū, kad sugadinote mano gerą žaidimą, jūs, idiotai
Šis žaidimas yra įdomus, bet jame yra daug priedų, o veikėjai yra pikti, jei pralaimi, jie juokiasi iš tavęs, taigi, jei atsisiųsi, būk stiprus, nes jis juoksis iš tavęs
Man patinka šis žaidimas, bet jis pradeda kartoti lygius ir to aš nekenčiu, bet tai yra gerai
url.xml
Tai geras žaidimas, tik kas du kartus yra daug skelbimų ir visada yra ta pati reklama
Per daug lengva, beveik neįmanoma prarasti iki taško, kai pasidaro nuobodu
Per daug priedų, per daug nesklandumų.
Emma's Students Stories, My Family by Minnie - LingQ
Suppressive fire is crazy awesome, for instance, but it burns through ammo like a mofo so you're borrowing turns down the road to kick ass
Manau, kad tai puikus žaidimas, bet jame yra daug skelbimų
Puikus įgūdis negali pasakyti nieko blogo.
Ši programa pakeitė gyvenimą. Niekada nežinojau, kad man reikia šio žaidimo, kol negavau jo skelbimo. Jis buvo gražiai pagamintas.
Aš nekenčiu! Yra per daug skelbimų, turiu omenyje, kad žinau, kad jie mums pateikia skelbimų, kad galėtume pamatyti įvairias programas, bet ar jie turi pateikti tiek daug skelbimų, o kitas dalykas, kuris man nepatinka šiame erzinančiame žaidime, yra tai, kad kamuolys toli nuo manęs, kai aš jį spiriu, taip pat man nepatinka, kad per daug žmonių bando mane užblokuoti ir priversti mane pralaimėti žaidimą ir ar tai tik aš, ar yra neteisingų šio žaidimo funkcijų, kurias reikia pakeisti, pvz. vakar
Vardai juokingi
Aš sakau, kad šis žaidimas yra gerai. Didžiąją laiko dalį aš tiesiog norėjau žaisti naują žaidimą, todėl radau šį. Bet kokiu atveju aš bandžiau žaisti ir tiek daug skelbimų! Taigi toks godus, nenuostabu, kodėl bandžiau tai paleisti ir jo nekenčiu.
Crazy Kick! આર્કેડ kznn
Lygiai nuolat kartojasi po taško ir tampa labai monotoniški.
Puiku, bet vienintelė priežastis, kodėl jis nėra 5, yra nuoseklūs skelbimai
Žaidimas yra įdomus, tačiau net ir sumokėjus už skelbimų pašalinimą, šie žaidimai yra tik reklama. Iš google man už tai grąžino pinigus, saugokitės, nemokėkite pašalinti skelbimų, nes skelbimai niekur nedingsta. Pusė mygtukų neveikia ir yra tik 15 žemėlapių, kurie kartojasi amžinai
Per daug skelbimų, pinigų griebiamasi geriausiu atveju
Kas sveiku protu kuria žaidimą su reklamomis, kurių negalima net praleisti. Agresyvios reklamos. Praleisti
Išmanioji kolonėlė BOSE HOME SPEAKER 500 juoda - Topo ...
Nėra garso išjungimo mygtuko.
Crazy Kick! આર્કેડ vpp
Per didelis atsilikimas + itin brangios prekės.
Šudas
Puiki koncepcija, bet NEPRIVALOMAI LENGVA! Padarykite daugiau sunkumų, nes iš pirmo bandymo galiu įveikti kiekvieną lygį. Šis žaidimas yra per lengvas, bent jau padarykite jį taip, kad NPC iš tikrųjų galėtų atimti kamuolį iš jūsų...