Post by acotamatstor on Mar 7, 2022 3:50:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda več točk ▞▞▞
▞▞▞ My Story - Mansion Makeover 2022 version ▞▞▞
Pridem do zadnjega dizajna. Zataknil sem se že en mesec, še vedno nimam novega razvoja sobe, čeprav še naprej igram, je tudi moj dragulj obtičal. Dejavnost se zdaj ponovi 5. ure. Zelo žalostno
Sprošča
Hidden Objects - Dark City: London הרפתקאות vjk
V redu. Prišel sem do točke, ko nimam več za okrasiti. Preveril sem in vidim, da je igra izšla januarja letos, torej je skoraj eno leto in po 417 stopnjah ni več za okrasitev. Zdi se mi, da bo to zelo počasna igra s posodabljanjem, zato sem odšel. Škoda, ker sem zelo užival v dekoriranju v tej igri in grafika je neverjetna.
My Story - Mansion Makeover Mõistatusmängud ngxr
Tako kul igra mi je bila všeč, toda tisto, kar mi pri igri ni bilo všeč, je, da so skoraj kopirali domače pokrajine igre za izdelavo hiše in vse, razen ravni, kjer se ujemaš s pravilno barvo, ki je kul, mi je bila še vedno všeč, vendar je potreben čas, da se začne zame je ta igra super super.
Zelo počasno nalaganje
Če prenesete to igro, vam obljubim, da ne bo nič drugega kot izguba časa in popolno razočaranje! Sprva je zabavno in vse izgleda tako super! Vendar pa onemogočajo prehod ravni in nikoli niste imeli možnosti dokončati svojega dvorca!
Super
Igra je ok. Nekatere stopnje so izjemno težke. To je storjeno namerno, tako da začnete porabiti pravi denar, da jih prenesete, čeprav mi je to uspelo, ne da bi to storil, le z uporabo ojačevalcev, ki sem jih zbral. Zdaj je stopnja 299 zadnja. Lahko nadaljuješ z igranjem, vendar brez zaslužka zvezd, zato sem izgubil zanimanje. Brez zvezd, brez dekorja. Nove ravni niso dodane kmalu. Zakaj bi izdali igro s tako malo razpoložljivimi ravnmi in nato prisiliti igralce čakati. Obstaja veliko podobnih iger z nivoji, pripravljenimi za igranje.
Všeč mi je bila igra, zgodba in prenova, vendar je bil šele v drugi sobi in stopnje so postale smešno težke, ko sem moral igrati 3-4 krat, da bi "osvojil" priložnost za izvedbo naloge. Zadnja kap je bila igra 5-krat brez koristi ojačevalcev in nikoli zmagala. Prav tako je smešno igrati raven, da počistite vsak kup in postavite eno polico naenkrat. Nikoli nisem srečal skrivnostnega Lea, za katerega predvidevam, da je mačka. Igra je izbrisana.
To je zabavna igra, toda od zadnje posodobitve se morate popolnoma zapreti, ko končate katero koli zvezdniško opravilo, saj zamrzne. Upajmo, da razvijalci delajo na popravku za to.
Posodobitev, vendar brez novih ravni. Skoraj 6 mesecev in brez novih stopenj! Rad bi dal nič za svojo oceno. Dobra igra, vendar brez novih stopenj v mesecih!
Ta igra je v redu. Vendar sem obtičal na svoji ravni, ker je prenova sobe trajala tako dolgo. Že mesec dni ni posodobitve. Ne morem igrati te igre med čakanjem
to je malo smeti, ker se med igranjem pojavlja veliko oglasov in trenutno sem obtičal na 117. stopnji in ta in tam sta vedno tako težke ravni, da lahko traja tedne, da jo dokončam.
To igro sem igral dolgo časa. Všeč mi je bilo. Zdaj se lotim tega, potem ko sem opravil veliko dela na tem mestu in mi dneve govori, da prihaja še več. Vsak dan. Nisem mogel igrati, zato sem ga odstranil. Vse, kar sem naredil na njem, je bilo izgubljeno. In ne bom ga nikoli več prenesel. To ni niti dokončana igra, ki bi vam jo ponudila.
Res uživam v igranju te igre. Veselim se posodobitev, da bom lahko še naprej okrasila svoj dom
Zakaj se prikazuje STAY TUNED....Všeč mi je ta igra in želim jo igrati še naprej....prosimo, hitreje posodabljajte potrebne posodobitve.
Že tedne čakam na nove sobe. Ali nam lahko sporočite, kdaj bodo na voljo nove sobe??
Ta igra mi je všeč, ker je z glavno zgodbo priloženih veliko drugih skrivnih iger.
Posodobiti morajo nivoje, ki so zanič. Želim končati z dekoriranjem
마이 스토리 - 맨션 꾸미기 퍼즐 fofx
Ok lepo, ampak po 90 stopnjah je moj prijatelj odstranil, zato sem žalosten, zdaj pa spet nameščam igro
Čudovita igra. Razočaran, ker ni več prostorov za početi. Koliko časa moramo čakati na nove naloge?
My Story - Mansion Makeover Пъзели hbl
Ta igra je bila tako dobra, a ko sem dosegel raven 471, je bila zasnova zaklenjena in je bilo napisano več modelov sob prihaja ob naših prihodnjih posodobitvah Kaj je to? To igro sem igral, ker je drugačna, zdaj pa ne mislim, da
Rad igram to igro. Trde ravni so zelo zahtevne. Všeč mi je zgodba in dizajni. Vendar pa je to že drugič, da je igra "v izdelavi" dva tedna zapored. Zdaj ga ne morem več igrati. Precej nadležno! Upam, da mi te igre ni treba odstraniti! Posodobitev ... minilo je nekaj tednov in ni posodobitve. Ne morem si zaslužiti niti zvezdic ali draguljev, medtem ko čakam. Žal sem moral odstraniti to igro, saj zaman zavzema prostor. Kakšna škoda!
Tej igri dajem pet zvezdic, ker mi je bilo pri tej igri všeč vse. Njegova grafika je izjemna in njene ravni niso pretežke in počutim se tako srečno in sproščeno, ko te ravni enostavno počistim. Moči dajejo čas za čas. Obožujem to igro. Najlepša hvala za to igro. Druge igre, kot je ta, nimajo vznemirjenja, kot je ta. Po več ravneh bom pregledal več. Upam, da bo moja miselnost enaka.
Jaz ljubim to igro! Sem v zmagovalnem nizu in zgodba in prenova hiše sta bili zelo zanimivi in zabavni. Všeč mi je, da je na dober način drugačen!
Ta igra je dobra ❤. In ta aplikacija je ocenjena za 3+, vendar so te uganke tako težke 👎💔. Te igre so tako zamudne, ta igra celo upočasni moj telefon.
To je prva tekma 3, nato pa dekoracija. Tako boste igrali tekmo 3 vsakič, ko boste morali karkoli narediti. Pojdite spat, začnite dan, pospravite sobo, pokličite Richarda, odprite vrata, pozdravite Sophie, pustite, da Sophie spozna Richarda itd., vse, preden lahko karkoli okrasite.
Kdaj bo novo območje odprto? Igram že dneve in nobena nova naloga ni bila prenesena? Nekako dolgočasno samo zbiranje zvezdic in čakanje!!
Dobra igra,enkratno...
Obožujem to! Pohištvo je super. In aplikacija je tako enostavna za uporabo in je tako zabavna!!!
Ne dovoli mi, da končam, mi ves čas govori, da prihajajo nove funkcije, vendar ne. Čakam že en teden
Zdaj sem jezen?? Igra je zataknjena .... Piše ostani z nami ... skoraj mesec dni ... ni prostorov za obnovo ... skoraj sem zbral 100 daimonds ... vendar jih še vedno ne morem uporabiti ... 😡
Res uživate v tej igri, saj ste končali vse ravni, zato čakajte še več. Precej enostavno dobiti zvezde, uživati v igrah in ustvarjanju dvorca.
Ne glede na to, kako mi je ta igra všeč, sem moral spremeniti oceno zvezdic s 5 na 3. Igram igro, ki je zelo podobno tej in ravni ni niti približno tako težko zmagati kot v tej igri. Poleg tega so stroški nakupa dodatnih zavojev, ko ne morete zmagati na ravni, veliko višji. Na primer, v "Moji zgodbi" je za nakup dodatnih zavojev potrebnih 900. V drugi zelo podobni igri je le 50. Počutim se, kot da sem vaš osebni bankomat.
To je zelo lepa igra I just love it love you zenlife igre, izzivi so zelo enostavni
Igra je super, všeč mi je, vendar lahko delate na tem, da podelite več nagrad, da lahko zberemo več, da dobimo točke, ki mi jih vrnejo, ker vse potrebuje točko, da odgovorim na telefon, da odgovorim na vrata omejitve, ki nam jih daste, da dobimo točke, ker ne moremo okrasiti, ker smo tako zaposleni z odpiranjem vrat, tako da v resnici ne okrasimo, zato je včasih zapravljanje, ampak na splošno mi je všeč igra
Ko se raven poveča, postane raven tako težka. Ne moremo ga dokončati v 5 življenjih. In traja toliko dni, da dokončate eno stopnjo. Torej, ker traja toliko časa, prosimo, povečajte število zvezd, ki jih dobimo. Ali pa izguba časa za igranje 1 stopnje v toliko dneh in pridobitev 1 zvezdice. Če bo to samo tako, bom to igro izbrisal.
My Story - Mansion Makeover पहेली mlab
tako enostavna ta igra, da sem že končal vse ravni..je kakšna posodobitev za prihajajoče ravni??hvala in več moči..
Sprva je bilo super zabavno, potem pa, ko sem prišel na določeno raven, ni bilo več prostih sob. In preprosto ni bilo zabavno.
To je fantastična igra, vendar le ena težava te igre ni več hitre ravni
Všeč mi je igra. Njihov mali izziv za osvojitev nagrad. Všeč mi je grafika in imam možnost izbire. Dajem mu 4 zvezdice, ker nimajo gumba za pomoč ali kje postaviti vprašanja. Zmagal sem v enem izmed izzivov male igre in nisem zadel potrditve po naključju, tako da sem izgubil vse svoje nagrade. Ne morem jih dobiti nazaj. Ikona je izginila. Nekatere stvari, ki jih moraš dobiti, stanejo več zvezdic, kot morajo biti. Tako kot hranjenje mačke mora biti 1 zvezdica in ne 3 zvezdice.
1/13 . POZOR, NI POSODOBITVE OD SEPTEMBRA, TA IGRA JE DENARNA PAST, NE POTROŠITE DENARJA ZA TEJ IGRO!! DRUGA POSODOBITEV IN ŠE NI NOVIH RAVNI. TA IGRA JE ZAPRAVA in PREVARA! . RAZVIJACI SE TEMU ODPOVEDITE! IGRA NE PREMA NIVO 835. ODNAMESTITEV. ! NAD 2 MESECA IN ŠE NI NOVIH RAVNI. TA IGRA NI NIČ VEČ KOT PREVARA ZA RAZVAJALCE , DA BI ZASLUŽILI DENAR . NE ZAPRAVLJAJTE SVOJEGA ČASA ZA TEGA.
Zakaj moram kupiti ojačevalnike, ko izberem nadaljevanje z 900 diamanti? To se je začelo okoli stopnje 60 in mi popolnoma uniči igro. Odstranjevanje, dokler se to ne popravi.
To je zabavna igra in v njej uživam. Igral sem še druge podobne igre, a ko začnejo zahtevati več zvezdic, je igra zanič!!! Do zdaj ta igra tega ni storila in mi je všeč.
Pretežko, podobne igre na iPhone so težke, vendar še vedno lahko napredujejo
Najboljša igra na svetu.😃😃😃
Všeč mi je igra in zgodba, vendar sem dosegel mejo za ravni in zgodbo in tako dolgo ni bilo nič posodobljeno.
Ravni so dovolj enostavne, ne da bi bile dolgočasne, počutim se, kot da napredujem veliko hitreje kot v drugih igrah te vrste